Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Radionica Knin, Riđane

Blog, Radionica, Video • 10.07.2017
Dan pred radionicu sam imala najveću tremu ikad. Pred svaku radionicu je tako.

Dok sam išla na fax, gotovo uvek sam imala najveću tremu pred ispite koje sam najbolje znala. Tata mi je uvek govorio, u tim mojim trenucima tremarenja pred ispit, da kad je neko stoprocentno siguran u svoje znanje ne može da ima tremu. Wrong!

Meni se trema, kontradiktorno javi baš onda kad sam sigurna u svoje znanje. Valjda u meni proradi ta želja da sve što znam prenesem na učesnike što bolje.

Nekada potpuno drugi faktori mogu da utiču na ishod tog dana. Toga se ustvari uvek najviše plašim. Ko su ljudi sa kojima ću se družiti, da li ćemo se slagati, da li će pasti kiša, da li će nam stići sveža hobotnica… i sto drugih čuda.

Ivanu, Anu i Nedu smo dočekali dan radnije na železničkoj stanici u Kninu. Iz voza su izašle nasmejane, vesele i uzbuđene. Čim sam videla ta nasmejana lica, znala sam da će sve proći kako treba.

Trema je nestala uz večeru i razgovor.

Imala sam najbolju ekipu za radionicu, Jelenu kao savršenog domaćina i ovo nestvarno prelepo mesto za lokaciju. Ne može bolje.

Mogla bih da vam pišem sto redovao o tome kako nam je bilo, ali ipak ću da pustim fotke i video da ispričaju priču umesto mene.

Sa ove radionice ću pamtiti:
SMEH i još smeha. Anu koja nakon fotkanja i obrade nije mogla da veruje da je ona napravila te slike. Baku Milicu. Irenu koja se kupala u bazenčiću dok smo mi slikali. Lubenicu nakon radionice. Izlazak u Knin i slučajno upadanje na nepoznatu svadbu. Pevanje u kolima. Svitca kog sam videla posle mnogo godina. Zvezdano nebo koje može da se vidi još samo na ovom mestu.

Učesnici

Ana Horvačić Debić ( http://mjestozakavu.blogspot.rs/ )
Ivana Šakić ( https://tastybusinessblog.wordpress.com/ )
Ana Lukenda ( http://www.annalukenda.com/ )
Simona Svalina ( https://www.facebook.com/simonasvalin… )
Neda Batinić ( https://www.instagram.com/nedas21/ )

3 komentara za Radionica Knin, Riđane

  1. Divne fotografije i divan video, bas sam uzivala gledajuci i osjceam se kao da sam bila tamo s vama! Vidi se da vam je bilo lijepo, opusteno, zabavno, ali i vrlo korisno, bravo! :-)

  2. maya je napisao:

    Predivno, hvala što si podelila ovaj dogadjaj sa nama. Sjajna atmosfera i videti toliko dragih i finih žena zajedno, u tako lepom okruženju, mi je ulepšalo dan. Kad je baka pustila kosu, rasplakala sam se. Sve najbolje :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Anti-Spam pitanje:

@sonjasillyworld
Saveur Blog Awards 2018