Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Autor

 

 

 

Zdravo svima! Ja sam Sonja, fotograf i grafički dizajner po profesiji, veliki gurman i bloger u slobodno vreme.

Fotografijom sam počela da se bavim u isto vreme kada sam i započela blog. Želela sam da vodim blog o fotografiji i hrani kako bih ostavila pisani trag recepata koje sam isprobavala i kako bih sebe naterala da više vežbam samu fotografiju hrane.
Mic po mic, neki stvarno divni ljudi su počeli sve češće da svraćaju na moje web mestašce.

Od tih prvih malih koraka, do danas nije prošlo više od 4 godina. Sa ponosom mogu da kažem da je SillyWorld danas firma koja se bavi uslužnim fotografisanjem hrane, razvijanjem recepata za klijente i snimanjem video materijala.
Sarađivala sam sa mnogobrojnim domaćim i stranim brendovima, restoranima i magazinima.

Najviše od svega sam ponosna na činjenicu da je SillyWorld nastao iz čiste ljubavi i strasti, a da se i dan danas, nakon nekih velikih uspeha i promena, vodi istom strašću.

❤❤❤

Ukoliko vam se dopada ono što radim i poželite da sarađujemo, pišite mi na:  sonja.peace@gmail.com ili me kontaktirajte OVDE.
Moja e-mail adresa otvorena je za sva vaša pitanja, ponude, sugestije ili kritike.
Radujem se da se čujemo :)


Sve fotografije na blogu su moje autorsko delo, ukoliko nije navedeno drugačije. Ukoliko želite da ih preuzmete ili iskoristite molim vas da me o tome obavestite.

Unless otherwise noted, all content and images found on this site are my own. Please feel free to pin my photos or reblog them, as long as you credit/link back to the original post. If you would like to republish any images or text to another site or your own blog, please credit Sonja Lazukic, with a link back to this site or the specific post, or contact me directly for permission.

thanks

@sonjasillyworld
Saveur Blog Awards 2018