Saradnja

Hajde da sarađujemo!

Stvaranje unikatnih fotografija i osmišljavanje recepata je moja dugogodišnja ljubav i strast. Bilo da vam je potrebno fotografisanje hrane, stilizovanje postavki, razvijanje recepata, video recept ili sponzorisan sadržaj vaših kvalitetnih proizvoda, rado ću razmotriti priliku da zajedno stvaramo nešto lepo i jedinstveno za vaš brend ili projekat.

Kako bismo stupili u kontakt, budite slobodni da mi pišete putem kontakt forme, a da biste saznali više o meni skoknite na stranicu autor.

Fotografisanje hrane

Da li su vam potrebne fotografije hrane za vaš brend, sajt, restoran ili društvene mreže? Kao fotograf koji se više od 5 godina aktivno bavi fotografisanjem hrane, biće mi drago da udruženim snagama osmislimo i pripremimo originalan sadržaj za vaš brend ili projekat.

Kako biste se upoznali sa mojim dosadašnjim radom, skoknite na stranicu mojih radova ovde.

Razvijanje recepata i fotografisanje hrane

Ukoliko imate svoj proizvod, sigurna sam da ste već sada otkrili sve prednosti socijalnih mreža i internet sadržaja.

Biće mi drago da isprobam vaš proizvod, osmislim i fotografišem originalan recept koji će kvalitet vašeg proizvoda dovesti u prvi plan, a vašim kupcima i pratiocima dati ideju na koji način mogu da spremaju ukusnu hranu u svojim domovima uz vaš proizvod.

Sponzorisan sadržaj

SillyWorld blog je nastao iz ljubavi prema hrani, baštovanstvu, fotografiji i svim onim sitnicama koje ulepšavaju život. Na mom blogu i socijalnim mrežama volim da delim sve ove drage stvari sa ljudima koji gaje iste afinitete i vrednosti.

Iako na mojim mrežama najčešće objavljujem sadržaj nekomercijalne prirode, uvek sam otvorena da svojim čitaocima predstavim meni drage proizvode. Baš one koje često koristim ili neke nove u čiji sam se kvalitet uverila.

Ukoliko imate proizvod za koji mislite da se lepo uklapa u SillyWorld priču, budite slobodni da mi se javite. Biće mi drago da predstavim i isprobam sve što je kvalitetno.

Video recept

Ukoliko imate prehrambeni proizvod koji želite da predstavite na kreativan i drugačiji način, a ujedno i prikažete njegovu primenu, složićete se da ne postoji bolji način nego da to uradite uz pomoć video recepta.

Moj tim i ja smo tu da vam pomognemo pri osmišljavanju recepta, pravljenu samih video materijala i montiranju finalnog video recepta za vaše kupce i pratioce.

Silly World PR Sonja Lazukić Fotografske usluge | MB: 64707817 | PIB: 110179521 | 21000 Novi Sad, Srbija