Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Radionica fotografisanja i stilizovanja hrane – Knin, 24.06

Blog, Radionica • 28.04.2017
Radujem se da opet najvaljujem jedan ovakav događaj. Na prošloj radionici nam je bilo super! Ovaj put lokacija je Knin, selo Riđane/Vrelo, Hrvatska. Datum održavanja 24.06.2017. 

Sećate se ovog posta? Radionicu pravim baš tu. Jelena (Vreludanje) će nam biti domaćin ovog dana.

PLAN RADIONICE JE SLEDEĆI:

Okupili bi se u jutarnjim časovima na Jeleninom imanju. Uz prijatan ambijent koji se nalazi u neposrednoj blizini vodenice, mlina i baštice, bismo diskutovali o opremi i softverima koje koristim za fotografisanje.

Pokazaću vam na koji način da izvučete maksimum od opreme koju koristite za fotkanje. Pričaćemo o prirodnom osvetljenju, o samom procesu fotografisanja, o raznim tehnikalijama, ali i o dekoraciji i rekvizitima koji nam mogu poslužiti pri fotkanju hrane.

Kada svima teoretski deo bude jasan, prelazimo na nešto konkretniji i zabavniji deo. -Fotkaćemo različite postavke hrane.

Napravili bismo pauzu za domaću klopu, spremljenu od lokalnih namernica specifičnih za ovaj kraj. 

Nakon ručka, nastavićemo priču o obradi fotografija. Obradićemo zajedno fotografije koje ste napravili taj dan i pokazaću vam na koji način ja to radim. 

Na samom kraju ćemo prodiskutovati nastale fotografije i prozboriti koju reč o tome kako zaraditi novac slikajući hranu. U bilo kom trenutku biću tu da odgovorim na sva vaša moguća pitanja.

CILJ RADIONICE:

Radionica je namenjena kako početnicima, tako i onima koji žele da dopune svoje znanje. Daću sve od sebe da vam prenesem znanje, ali i da vam ovaj dan učinim što prijatnijim. 

INFO:
* Ukoliko želite da fotografišete zajedno sa mnom taj dan, biće poželjno da ponesete vašu foto opremu. 
* Ukoliko želite da obrađujete fotografije koje ste napravili taj dan, ponesite svoje laptop računare. // Nije neophodno
* Hrana, poslastice i piće su obezbeđeni. 
* Rado ćemo vam proslediti sve informacije vezane za smeštaj i dodatne aktivnosti u ovom kraju, za sve one koji planiraju da naprave malo duži izlet ( Šta vam toplo preporučujem! )
* Broj mesta na radionici je ograničen. 
* Za učešće na radionici potrebno je platiti kotizaciju. Informacije o ceni i načinu plaćanja možete dobiti popunjavanjem forme ispod slike.

Da biste se prijavili na radionicu, molim Vas da ispunite obrazac ispod. Putem njega, dobićete sve potrebne informacije o samoj radionici i kotizaciji za učešće.

 

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Vaša poruka

Komentarisanje je isključeno.

@sonjasillyworld
Saveur Blog Awards 2018