Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Radionica fotografisanja i stilizovanja hrane 12.11.2016

Radionica • 19.10.2016

Prva radionica fotografisanja i stilizovanja hrane, održaće se 12.11.2016., na Fruškoj gori.

PLAN RADIONICE JE SLEDEĆI:

Srdačno ću vas dočekati u 10h na dogovorenoj lokaciji. Nakon kratkog ćaskanja prešli bi u studio na posao.

Predstavljanje i uvodno ćaskanje bi zasladili domaćim čajem (od začinskih travčica gajenih nedaleko od mesta zbivanja). Dalje bismo diskutovali o opremi i softwerima koje koristim. Pokazaću vam na koji način da izvučete maksimum od opreme koju koristite za fotkanje. Pričaćemo o osvetljenju, o samom procesu fotografisanja, o raznim tehnikalijama, ali i o dekoraciji i rekvizitima koji nam mogu poslužiti pri fotkanju hrane.

Kada svima teoretski deo bude jasan, prelazimo na nešto konkretniji i zabavniji deo. -Fotkaćemo 3 različite postavke hrane. Jedan deo u zatvorenom prostoru, a deo i u prirodi i voćnjaku.

Napravili bismo pauzu za domaću klopu, spremljenu od organskih proizvoda iz baštice.

Nakon ručka, nastavićemo priču o obradi fotografija. Obradićemo zajedno fotografije koje ste napravili taj dan.

Na samom kraju ćemo prodiskutovati nastale fotografije i prozboriti koju reč o tome kako zaraditi novac slikajući hranu.

U bilo kom trenutku biću tu da odgovorim na sva vaša moguća pitanja. 

CILJ RADIONICE:

Radionica je namenjena kako početnicima, tako i onima koji žele da dopune svoje znanje. Daću sve od sebe da vam prenesem znanje, ali i da vam ovaj dan učinim što prijatnijim. 

INFO:
* Ukoliko želite da fotografišete zajedno sa mnom taj dan, biće poželjno da ponesete vašu foto opremu. // Nije neophodno
* Ukoliko želite da obrađujete fotografije koje ste napravili taj dan, ponesite svoje laptop računare. // Nije neophodno
* Hrana, poslastice i piće su obezbeđeni. 
* Ukoliko dolazite iz Novog Sada, postoji mogućnost organizovanog prevoza.

Da biste se prijavili na radionicu, molim Vas da ispunite obrazac ispod. Putem njega, dobićete sve potrebne informacije o samoj radionici i kotizaciji za učešće.

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Vaša poruka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Anti-Spam pitanje:

@sonjasillyworld
Saveur Blog Awards 2018