Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kalendar Novembar 2017

Kalendari • 01.11.2017
Davno sam odlučila da prekinem sa uzaludnim bacanjem novca na razne dnevnike za koje se uvek na kraju ispostavi da mi ne služe baš ničemu. Gotovo niti jedan već formiran planer ne odgovara onom što mi treba.

Uvek sam želela da ima odvojen deo za projekte, recepte, planer za posao, za blog, odvojenu sekciju za finansije, odnedavno odeljak i za firmu…

Naravno da niko neće napraviti planer prilagođen mojim potrebama, pa sam iz tog razloga odlučila da uzmem stvar u svoje ruke i napravim sama svoj. Rukom crtan pre svakog početka meseca. Možda ne tako uvek uglađen, uredan i lep, ali je moj i po mojim merama!

Kalendar koji delim svaki mesec sa vama, redovno okačim na zid kako bih u svakom momentu znala koje me nove obaveze čekaju, a dnevnik služi za precizno planiranje. Ušla sam u rutinu sa ovim načinom planiranja i za sada mislim da ću nastaviti u ovom pravcu.

Da li ste i vi probali nešto slično?

link za preuzimanje kalendara za print
beSilly KALENDAR ZA NOVEMBAR NA SRPSKOM –  
klik klik klik za preuzimanje
beSilly KALENDAR ZA STUDENI NA HRVATSKOM –  klik klik klik za preuzimanje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

@sonjasillyworld
Saveur Blog Awards 2018